Strikke café

Strik med Mini og svigermor rundt om hyggeligt kaffebord :-)

 

Nu kan du komme forbi til hyggelige og uforpligtende strikkeeftermiddage hos The Little Difference, hvor vi hygger med strikketøj, kaffe og kage. 

Jeg selv er ganske ny i strikkepindenes fascinerende verden, men min svigermor Eva har meget erfaring at dele ud af. Så kom og strik med os, vi håber på mange hyggelige, lærerige og produktive timer sammen.

Det siger svigermor Eva om strik :-)

Det er fascinerende at tænke på, hvad man kan skabe ved hjælp af garn og et par strikkepinde.. Trøjer, strømper, kjoler, sko, vanter, ja, al slags beklædning. Man kan fremstille store ting som slumretæpper og små ting som de populære karklude, der strikkes i flotte farver og mønstre.  Mulighederne er uendelige, og strikningen har en lang og spændende historie bag sig.

 

Hvis du også har lyst til at strikke, men ikke rigtigt er kommet i gang endnu, vil dette være stedet for dig. Her er plads til dig, som skal lære at slå masker op, og til dig, som er kommet i gang, men gerne vil have hjælp til at forstå opskrifterne og teknikkerne, når der skal strikkes bluse, strømper, mønsterstrik osv. Og der er også plads til dig der strikker ganske godt men gerne vil kombinere det sociale med sit strikketøj.

Så slå vejen forbi strikkecafé hos The Little Difference :-)

Kreative hænder er smukke hænder :-)

Strikke café

Pris 150 kr. pr. gang

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Meld dig til syhold eller weekend workshop ved at gå til KONTAKT og udfyld email, navn. Under emne skriver du, hvilket hold du gerne vil på. Skriv også gerne lidt supplerende oplysninger om din syerfaring og dine ønsker under beskeder. Så vender jeg tilbage :-)

Betaling kan ske på MobilePay 14012 eller via bankoverførsel til 3409 - 0012159811.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe på 27 14 40 03 eller slå et smut forbi Karen Olsdatters Stræde 6 i Roskilde og fornemme The Little Difference :-)

  • Instagram - The Little Difference
  • Facebook - The Little Difference
  • LinkedIn - The Little Difference

THE LITTLE DIFFERENCE

Karen Olsdatters Stræde 6, 4000 Roskilde

27 14 40 03 | mini@thelittledifference.dk