Gallakjole hold

Bare et par af mit livs galla kjoler og der vil kommer mange flere endnu :-)

Hvad du skal have med for at deltage?

Selv er jeg glad for at bruge mit eget syværktøj, jeg kender det og ved at det er iorden. Men det er måske ikke jer alle, der har en hel syværktøjskasse stående. Og det er også i orden. The Little Difference er leveringsdygtig i det meste :-)

Jeg anbefaler at du har din egen stofsaks med, for med stofsakse på en syskole er det ofte som med køreskolebiler i en kravlegård, de kan godt, men de er ofte lidt medtagede.

Og så er det godt at have sin egen symaskine med, den kender du og ellers får du muligheden for det her :-) Men hvis du ikke har eller kan låne dig til en symaskine, så har jeg et par stykker i stalden. Nogle udmærkede maskiner af ældre dato, som kan det mest nødvendige: Stikkesting og zigzag.

Medbringe et par behagelige indesko, meget at din tid vil du bruge stående ved konstruktionsboret, Og vi vil gerne undgå at gulvet bliver sølet til, når nu det fyger rundt med stof og mønsterpapir :-) 

Derudover skal du selvfølgelig have stof med til det du gerne vil sy. Lagenlærred eller stout, som det også kaldes, som vi bruger til at sy prøvemodeller op i, kan du købe her hos The Little Difference.

Skal du til gallafest? Har du ikke fundet din kjole endnu? 

Kunne du tænke dig selv at designe og sy din gallakjole?

Har du nogen sinde været til en fest, hvor du var den bedst klædte?

 F. . .  janteloven - nu siger jeg det. Det har jeg og det mere end én gang, og det føles fantastisk! Og hvis du så oven i købet har designet og syet dit outfit selv, så er det en mega fed følelse :-)

 

The Little Difference - gallakjolehold 

Gallakjolehold er tænkt for gymnasiepiger, der kunne have lyst til at prøve kræfter med deres kreative evner og en symaskine under kyndig vejledning af mig - Mini - som er The Little Difference og som ikke er bange for at give den gas, når det kommer til gallakjoler eller måske snarere gallaskrud. 

 

Jeg er klar over, at du ikke bliver skrædder på bare fire x fire timer, men hvis du har modet, så er jeg sikker på vi i fællesskab kan få kreeret noget, der kan blive både flot og anderledes. Og bedst af det hele: Du åbner dørene til en kreativ verden, der vil kunne tillade dig i fremtiden ikke kun at drømme om, men faktisk også kunne realisere de vildeste skrud. For husk: Dette bliver ikke dit livs eneste gallakjole :-)

På The Little Difference gallakjole hold har jeg sat et max. på 4 deltagere, da jeg gerne vil kunne have ekstra god tid til hver pige.

 

Før vi starter skal du en dag komme forbi systuen, så vi kan snakke om, hvordan du gerne vil have din kjole skal se ud, og så vi kan lave en plan for, hvordan vi bedst griber projektet an, hvilken metervare der vil egne sig og så videre.

Jeg håber rigtig meget at have vakt din kreativ lyst og din indre diva, og at jeg kommer til at se dig til et megasjovt, udfordrende, lærerigt og kreativt gallakjoleforløb hos The Little Difference :-)

 

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Meld dig til syhold eller weekend workshop ved at gå til KONTAKT og udfyld email, navn. Under emne skriver du, hvilket hold du gerne vil på. Skriv også gerne lidt supplerende oplysninger om din syerfaring og dine ønsker under beskeder. Så vender jeg tilbage :-)

Betaling kan ske på MobilePay 14012 eller via bankoverførsel til 3409 - 0012159811.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe på 27 14 40 03 eller slå et smut forbi Karen Olsdatters Stræde 6 i Roskilde og fornemme The Little Difference :-)

  • Instagram - The Little Difference
  • Facebook - The Little Difference
  • LinkedIn - The Little Difference

THE LITTLE DIFFERENCE

Karen Olsdatters Stræde 6, 4000 Roskilde

27 14 40 03 | mini@thelittledifference.dk