Det gode ved en weekendworkshop

Det rigtig gode ved en weekendworkshop er, at du får et meget koncentreret syforløb, og derved kan du komme ret langt på forholdsvis kort tid. 

 

For en begynder kan det være en rigtig god måde at komme godt fra start, hvis du gerne vil lære at sy.

 

Og for den mere øvede er der rig mulighed for at du virkelig kan få tid til at fordybe dig i tilretnings-, udviklings-, design- og syprocesserne hver for sig.

Weekend sytid

Weekendworkshop - et symarathon, der kan åbne op for lysten til at sy endnu mere

 

Weekendsytid  bygger grundlæggende på samme principper som The Little Differences øvrige syhold med stort fokus på godt fit, klædelige snit og skæringer i forhold til kropstype og personlighed.

Den store forskel ligger i, at du her får et meget koncentreret forløb og derfor har mulighed for at fordybe dig og komme rigtig langt, på kort tid.

En weekendworkshop er også en hyggelig ting at fortage sig med en veninde, mor, datter eller søster. En fælles oplevelse man kan bygge videre på bagefter :-) For det er altid en rigtig god ide at have en symakker, der forstår og kan hjælpe når man har brug for tilretning, som man bare ikke kan gøre på sig selv. Eller blot til sparring og inspiration så man bliver ved med de kreative udfordringer og den sjove leg :-) også efter man er færdig med sykursus.

 

Det er min anbefaling at man til en weekendworkshop fokuserer på én hovedopgave. På den måde vil du, afhængig af dit niveau, måske kunne gå fra workshop søndag med et smukt færdigsyet stykke tøj. og ihvertfald med en masse ny viden og kunnen i den kreative verden.

Generelt for The Little Difference.

Syholdet er for alle uanset størrelse, form, alder og syerfaring.

Du behøver ikke kunne sy for at melde dig, bare lysten er der. Så skal jeg nok hjælpe dig derfra. Du er også meget velkommen, hvis du allerede kan sy, men ønsker ny inspiration, teknikker, tilrettede grundforme og dedikeret sytid.

The Little Difference hold er små, max 5 deltagere, da jeg ikke synes de hyggelige, små lokaler tillader flere, hvilket kommer dig og dine holdkammerater til gode. Det giver meget tid til den enkelte og er med til at sætte en meget hyggelig stemning. 

Hvilket syprojekt du ønsker at arbejde med​ står dig frit for. Vi vil tage en snak om ønsker, forventninger og kunnen, og så vejleder jeg dig så du vil få mest muligt ud af dit sy kursus hos The Little Difference. 

The Little Difference har opsyede kjole-, nederdele- og buksegrundforme i fuldt size set (str. 32-52) som du kan prøve og tage udgangspunkt i. Så er du lidt hurtigere igang :-)

Jeg forhandler også nogle fantastiske og meget brugervenlige snitmønstre fra virksomheden How To Do Fashion - mønstre jeg selv er meget glad for at bruge og derfor varmt anbefaler.

Du kan også medbringe dit eget mønster, hvis du har et du gerne vil prøve kræfter med. Eller hvis du har et stykke tøj du er glad for og derfor gerne vil prøve at reproducere. 

Prisen for en weekend workshop  er 2500kr

Weekendworkshops er meget givtigt, lærerigt, intenst og hyggeligt. Men man skal huske sig selv på lige at sætte sig i ny og næ og trække vejret og holde en lille pause når man bliver grebet ar arbejdet, fordi arbejdet bliver en leg :-)

Hvad du skal have med for at deltage?

Selv er jeg glad for at bruge mit eget syværktøj, jeg kender det og ved at det er iorden. Men det er måske ikke jer alle, der har en hel syværktøjskasse stående. Og det er også i orden. The Little Difference er leveringsdygtig i det meste :-)

Jeg anbefaler at du har din egen stofsaks med, for med stofsakse på en syskole er det ofte som med køreskolebiler i en kravlegård, de kan godt, men de er ofte lidt medtagede.

Og så er det godt at have sin egen symaskine med, den kender du og ellers får du muligheden for det her :-) Men hvis du ikke har eller kan låne dig til en symaskine, så har jeg et par stykker i stalden. Nogle udmærkede maskiner af ældre dato, som kan det mest nødvendige: Stikkesting og zigzag.

Medbringe et par behagelige indesko, meget at din tid vil du bruge stående ved konstruktionsboret, Og vi vil gerne undgå at gulvet bliver sølet til, når nu det fyger rundt med stof og mønsterpapir :-) 

Derudover skal du selvfølgelig have stof med til det du gerne vil sy. Lagenlærred eller stout, som det også kaldes, som vi bruger til at sy prøvemodeller op i, kan du købe her hos The Little Difference.

Januar - workshop (2019)

Fredag den   25/1

Lørdag den   26/1

Søndag den  27/1

kl. 17-21

kl. 10-17

kl. 10-17

  • Instagram - The Little Difference
  • Facebook - The Little Difference
  • LinkedIn - The Little Difference

THE LITTLE DIFFERENCE

Karen Olsdatters Stræde 6, 4000 Roskilde

27 14 40 03 | mini@thelittledifference.dk