Sommerkjolehold

Går du og glæder dig rigtig meget til varme, sol og sommer?

Det gør jeg i hvert fald, og derfor har jeg lyst til at tage forskud på det ved at oprette et nyt hold med fokus på sommerkjoler her i foråret i forventning om, at vi i år kunne få en rigtig dejlig, dansk, idyllisk Morten Korch-sommer med masser af solskin. Jeg krydser i hvert fald fingre og glæder mig til selv at skulle i gang med nogle skønne sommerkjoler. 

På sommerkjoleholdet hjælper jeg dig, så du får mulighed for at lave din helt egen velsiddende og smukke sommergarderobe, hvor snit, skæringer og udtryk passer til din personlighed og din kropstype. Jeg giver dig også tips og tricks med på vejen til, hvordan du ved små forandringer kan lave nye sommerkjoler ud fra samme mønster, så du kan forsætte på egen hånd hjemme.

Hovedfokus vi være på sommerkjolen, men du er selvfølgelig også velkommen til at kaste dig over nederdele, shorts, sommerbluser og hvad du ellers hitter på.

 

Hovedformålet er, at du får noget dejligt sommer tøj, så du er klar til skovtur, strandtur, cafétur, sommerferie, havefester - ja, lige hvad du drømmer om og glæder dig til og håber din sommer vil blive. 

Jeg fyldte 40 år i januar og har flyttet min dag til maj, fordi jeg drømmer om at fejre det med alle de dejlige mennesker jeg har i og omkring mit liv. Dette er min sommer drøm :-)

Generelt for The Little Difference.

Syholdet er for alle uanset størrelse, form, alder og syerfaring.

Du behøver ikke kunne sy for at melde dig, bare lysten er der. Så skal jeg nok hjælpe dig derfra. Du er også meget velkommen, hvis du allerede kan sy, men ønsker ny inspiration, teknikker, tilrettede grundforme og dedikeret sytid.

The Little Difference hold er små, max 5 deltagere, da jeg ikke synes de hyggelige, små lokaler tillader flere, hvilket kommer dig og dine holdkammerater til gode. Det giver meget tid til den enkelte og er med til at sætte en meget hyggelig stemning. 

Hvilket syprojekt du ønsker at arbejde med​ står dig frit for. Vi vil tage en snak om ønsker, forventninger og kunnen, og så vejleder jeg dig så du vil få mest muligt ud af dit sy kursus hos The Little Difference. 

The Little Difference har opsyede kjole-, nederdele- og buksegrundforme i fuldt size set (str. 32-52) som du kan prøve og tage udgangspunkt i. Så er du lidt hurtigere igang :-)

Jeg forhandler også nogle fantastiske og meget brugervenlige snitmønstre fra virksomheden How To Do Fashion - mønstre jeg selv er meget glad for at bruge og derfor varmt anbefaler.

Du kan også medbringe dit eget mønster, hvis du har et du gerne vil prøve kræfter med. Eller hvis du har et stykke tøj du er glad for og derfor gerne vil prøve at reproducere. 

Hvad du skal have med for at deltage?

Selv er jeg glad for at bruge mit eget syværktøj, jeg kender det og ved at det er iorden. Men det er måske ikke jer alle, der har en hel syværktøjskasse stående. Og det er også i orden. The Little Difference er leveringsdygtig i det meste :-)

Jeg anbefaler at du har din egen stofsaks med, for med stofsakse på en syskole er det ofte som med køreskolebiler i en kravlegård, de kan godt, men de er ofte lidt medtagede.

Og så er det godt at have sin egen symaskine med, den kender du og ellers får du muligheden for det her :-) Men hvis du ikke har eller kan låne dig til en symaskine, så har jeg et par stykker i stalden. Nogle udmærkede maskiner af ældre dato, som kan det mest nødvendige: Stikkesting og zigzag.

Medbringe et par behagelige indesko, meget at din tid vil du bruge stående ved konstruktionsboret, Og vi vil gerne undgå at gulvet bliver sølet til, når nu det fyger rundt med stof og mønsterpapir :-) 

Derudover skal du selvfølgelig have stof med til det du gerne vil sy. Lagenlærred eller stout, som det også kaldes, som vi bruger til at sy prøvemodeller op i, kan du købe her hos The Little Difference.

Sommerkjole hold

Pris for dette kursus er 1.500 kr

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Meld dig til syhold eller weekend workshop ved at gå til KONTAKT og udfyld email, navn. Under emne skriver du, hvilket hold du gerne vil på. Skriv også gerne lidt supplerende oplysninger om din syerfaring og dine ønsker under beskeder. Så vender jeg tilbage :-)

Betaling kan ske på MobilePay 14012 eller via bankoverførsel til 3409 - 0012159811.

Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe på 27 14 40 03 eller slå et smut forbi Karen Olsdatters Stræde 6 i Roskilde og fornemme The Little Difference :-)

  • Instagram - The Little Difference
  • Facebook - The Little Difference
  • LinkedIn - The Little Difference

THE LITTLE DIFFERENCE

Karen Olsdatters Stræde 6, 4000 Roskilde

27 14 40 03 | mini@thelittledifference.dk