Teen redesign syhold (fra 13 år)

Få din indre kreativitet til at blomstre og lær at tænke ud af boksen på redesign sykursus for teenagepiger. Du vil lære, hvordan du kan ændre din tankegang, når du går i genbrugsbutikker, og hvordan du laver om i noget af det guld, du allerede har i dit klædeskab og skuffer. Hvordan kan en ældre oversize skjorte få nyt liv, hvad kan et par alt for store arbejdsbukser bruges til, kan et smukt broderi indgå i en ny og moderne sammenhæng, hvordan pilles ærmerne af en kjole og afsluttes pænt?

 

Kurset er for alle niveauer på syskalaen.

 

Første kursusdag vil jeg introducere dig for symaskinen, hvordan den fungerer, trådes, hvilke sting og nåle du skal bruge til dine projekter og hvad du skal være særligt opmærksom på.

 

Pak tasken med det tøj fra gemmerne eller genbrugen, stof, sengetøj, duge, knapper og bånd som du kunne tænke dig at arbejde med og selvfølgelig en masse gå-på-mod og dejligt humør.

 

Jeg glæder mig til at dele ud af mine mange års erfaringer og kreative ideer, så du kan komme sikkert i mål med dit unikke projekt.

IMG_6076.jpg

Underviser 

Mit navn er Ann-Britt,  jeg er ansigtet bag syværkstedet SyRum her i fantastiske Roskilde. Jeg ynder at kalde mit værksted Roskildes bæredygtige valg, 

Min spidskompetence er tilretning og omsyning af brudekjole, konfirmationskjoler og andre prægtige skrud, Mine mindre kundeopgaver består af tilretninger, redesigns og reparationer af eksisterende beklædningsdele og boligtilbehør.

 

Jeg er uddannet beklædningsformgiver fra Hellerup Tekstil Akademi og har arbejdet som selvstændig syerske med eget værksted siden 2004.

 

Min interesse for genbrug er siden 2008 blevet en større og større del af min hverdag og mit arbejdsliv. Størstedelen af min egen garderobe er genbrug, og jeg er stor fortaler for genbrug. For at får redesigne, repareret og tilrettet vores genbrugstøj så det igen får nyt liv og længer levetid og der ved bliver mere bæredygtigt.

Praktiske informationer

Holdene er små max. 6 piger på et hold, Så der god tid til AnnBritt kan hjælpe jer alle :-) Alt hvad i behøver at have med til en start er jer selv, godt humør, og lyst til at være kreative.

Symaskiner, sakse, linealer, kridt, blyanter, papir og alt det andet

er på systuen. Der er også en lille snak, te og kaffe.

Jeg håber rigtig meget og se dig og dine veninder på syholdet for teens hos The Little Difference :-)