top of page

Kursist udtalelser

I.jpg

”Det er en stor fornøjelse at gå på sykursus hos The Little Difference. Det er fantastisk at lære hele syprocessen fra den første mønsterkonstruktion til det sidste finish og derefter at stå med et unikt stykke tøj, som sidder perfekt.

For mig er det også et kreativt frirum i hverdagen at lære syhåndværket både med hænderne og med hovedet. Mini er en meget dygtig underviser, som formår både at udvikle sine studerendes færdigheder og skabe en positiv stemning på systuen, så det er hyggeligt og sjovt at lære nyt.

Jeg er også stor tilhænger af hendes tilgang: At tøj skal passe kroppen og ikke omvendt, og at alle kan sy smukt tøj til dem selv og se fantastiske ud.”

Berit Hinnemann                                                     år 2021

For et halvt års tid siden var jeg heldig at få plads på et af Minis syhold – og hvilken glæde! Jeg startede på bar bund og sidder nu med to sommerkjoler  og en top, der bare passer perfekt – jeg nærmest “bor i dem” her i sommervarmen. Lidt sommertøj til barnebarnet er det også blevet til. Jeg strikker meget, men et naturtalent indenfor syning det er jeg IKKE. Men med Minis professionelle hjælp, store tålmodighed og overbærenhed så går det – der er plads til dumme spørgsmål. Og stemningen er altid god – det er hyggeligt at være på holdet med de andre kursister. Vi følger med i hinandens projekter og får tips og inspiration. Og holdene er små, så Mini når fint rundt at hjælpe alle. Det er en meget stor glæde at få noget brugbart ud af et dejligt stykke stof, og jeg glæder mig til hver gang!

Inge Brun                                                                 år 2021

H.jpg
D.jpg

Det er luksus at have et frirum i hverdagen, hvor der er mulighed for at bruge sine kreative sider og skabe tilrettet tøj, som præcis passer til min krop.

 

Jeg kan i den grad anbefale at gå til syning hos Mini – jeg har lært så meget og er jo også begyndt at bruge mit hjemmesyede tøj 👍😉

Gerda Bengaard                                                                       år 2021

 

Min tid hos The Little Difference har været en rejse. Første destination var et weekend kursus, hvor jeg medbragte silke fra en rejse og med ført hånd fra Mini blev det til en elegant kjole. 

Det er med syning som alt andet, den første kunnen åbnede mine øjne for mere, jeg ønskede at lære. Nu er jeg altså i gang og lader mig inspirere af Minis idérigdom og af de andre kursisters projekter. Rejsens mål er at lave grundmønstre som passer mig. Så småt er jeg begyndt at sy på egen hånd. 

Lisbeth Ekstrand                                                                   år 2021

A.jpg
B.jpg

 

Jeg glæder mig altid, til jeg skal til syning hos Mini. På forhånd har jeg tænkt over, hvad aftenen skal bruges til, og som oftest har jeg fået syet noget hjemme, på det jeg arbejder med. Det er meget forskelligt, hvad jeg laver, men som regel bruger jeg mine grundmønstre til at konstruere tøj, der passer præcist til mig. Så snakker jeg med Mini om, hvad der mon klæder mig bedst, hvilke syteknikker der skal bruges, og hvordan hele syprocessen kan gribes an. Mini er altid god til at komme med ideer til snitudvikling, hvilket er meget berigende og udviklende for mig og min syning. For mig er syning et frirum, hvor fantasien slippes løs, og det at skabe noget med mine hænder har stor betydning for mig.

Nina Holst                                                                              år 2021

bottom of page