top of page

SÅDAN TILMELDER DU DIG

  • Udfyld navn, adresse, email, telefonnummer og hold nedenfor.

  • Skriv også gerne lidt supplerende oplysninger om din syerfaring og dine ønsker under beskeder.

  • Da mine syhold bliver hurtigt udsolgt, kan det være en god ide at skrive dig op til mit nyhedsbrev. Så er du blandt dem, der først får at vide når nye syhold bliver slået op. 

Når jeg har modtaget din tilmelding, vil jeg hurtigst muligt kontakte dig via mail med en indbetalingsfaktura (så frem der stadig er plads på det ønskede syhold). Først når indbetalingen har fundet sted, er pladsen din.

Kursushonorar refunderes ikke ved sygdom eller anden udeblivelse. Gør helt særlige forhold sig gældende, så henvend dig, og vi finder en løsning fx. en ombookning til et andet hold.

I fald jeg bliver syg, ombookes der til et senere tidspunkt eller udstedes et rabatgavekort svarende time til time til brug ved tilmelding på nyt hold.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på 27 14 40 03 eller slå et smut forbi systuen på Dronning Margrethes vej 4D og fornemme atmosfæren hos The Little Difference.

TILMELD DIG SYHOLD

Tak for din besked – jeg vender tilbage så snart som muligt!

Nyhedsbrev/mailingliste

Hvis du gerne vil på The Little Differences mailingliste​, så du bl.a. kan få besked når nye syhold slås op, så skriv dig på mailinglisten, som du finder under NYHEDSBREV.

IMG_4155.jpeg
bottom of page